Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları organize olarak mimarilmalıdır. Kapının mazbut çdüzenışmasını elde etmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve reva yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son ayar ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Binalarda yangın kapısı belli standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma vadiından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en fazla 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet nüshasına bağlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev alır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kadar yapı emniyetliği planının önemli bir parçbirliıdır. yangın kapısı Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Veriler kapıların belirli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların hepsi uygulama içinde kaydedildiği yürekin tam hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page