Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dünyaa mevsuk açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanma kayranı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Yangın vakaları birgeniş örgüda en kesif mukabillaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere vadi harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin esenlanması lakinçlanır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sürdürmek, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Mafevkda mevki alan özellikler; yangın baplarında arazi kayran uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mahal alması da zorunu kılınmıştır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız bölge kabilinden) ve size geliştirilmiş ve elan kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz bol bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kabil bu metanet süresi 20 ile 180 an ortada değemekebiliyor. Fakat bu kapılar top yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli tendürüst. özta baplar yönıcı malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı yapılmıştır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara normal biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Kanatlar zarfında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein hamil plakaları mevcuttur.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Semtıcı malzeme mideermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Report this wiki page